john steeman

relatiewandelcoaching

De wandelcoachprogramma’s van John Steeman

De balans terugbrengen in jullie relatie. Je gelijkwaardig voelen aan je partner. Openstaan voor de behoeften van de ander. Je weer prettig en veilig bij elkaar voelen. Daar richten mijn wandelcoachprogramma’s zich op. Ik bied je 3 mogelijkheden:

Elkaar vinden
Opnieuw verbinden
Individuele wandelcoaching


Elk coachingstraject begint met een telefonisch intakegesprek.

Elkaar vinden

Je voelt je gevangen in je relatie. Of je hebt juist het gevoel te weinig bij elkaar betrokken te zijn. Het lukt niet meer om positief naar jullie relatie te kijken. Ontspanning tussen jullie beiden, elkaar weer bereiken, dat is wat jullie willen.

Tijdens het coachingsprogramma ‘Elkaar vinden’ maak je weer echt contact met elkaar. Je leert de negatieve patronen herkennen in jullie manier van communiceren en je krijgt handvatten om elkaar te helpen uit die cirkel te stappen.

Het programma bestaat uit:

 • Telefonisch intakegesprek

 • 3 wandelingen van ongeveer 1,5 uur in het Noord-Hollands kustgebied

 • Aansluitend koffie of thee in het gebied waar we wandelen en afronding van de wandeling (ca. half uur)

 • Persoonlijke en professionele coaching

 • Thuisopdrachten waarmee je inzicht krijgt in jullie negatieve interactiecirkel, leert weer vertrouwen te krijgen in elkaar, waardoor je je emotioneel verbonden voelt met elkaar

 • Tijdens de wandelingen wordt ieders aandeel verder uitgediept, besproken en verhelderd

Kosten € 550,-

Meld je aan voor dit wandelcoachprogramma

Opnieuw verbinden

Je hebt elkaar weer gevonden. 

 

Na het basisprogramma, focussen we op de ingesleten ruziepatronen, oude pijnplekken en de onderliggende angsten en behoeften die daarbij horen. Omdat je die vaak onderdrukt, staan ze echte intimiteit in de weg.

Het opnieuw contact maken met die emoties motiveert je om anders te
reageren en je ware behoeftes en verlangens kenbaar te maken. Bovendien krijg je door deze aanpak meer zelfinzicht. Dat heeft een positief effect op je zelfbeeld en zelfvertrouwen. Het zorgt voor een nieuwe emotionele verbinding met je partner die veel duidelijkheid en veiligheid geeft. Het lukt steeds beter om niet in oude valkuilen terecht te komen en maakt jullie verbinding sterk en veerkrachtig.

Hoeveel wandelingen/gesprekken je nog nodig hebt na het basisprogramma ‘Elkaar vinden’ zullen we in de derde wandeling bespreken en is sterk afhankelijk van jullie situatie en voortgang in het traject

Voor deze vervolgwandelingen betaal je dan €170,- per wandeling en
afronding (van ca. 2 uur)

Meld je aan voor dit wandelcoachprogramma

Individueel coachingsprogramma

Je hebt zorgen en verdriet. Je ervaart weinig plezier meer thuis of op je werk en bent kritisch naar jezelf toe. Het lukt niet meer om je eigen grenzen te bewaken en je gelijkwaardig in je relatie(s) te voelen. Je cijfert jezelf weg. Door de zorg voor anderen ben je de grip op jezelf kwijt geraakt.

Tijdens dit individuele wandelcoachprogramma krijg je grip op je emoties en angsten. Voel je je meer ontspannen, energieker en meer zeker van jezelf. Het vergroot je zelfbewustzijn, je zelfvertrouwen en je krijgt een positieve kijk op jezelf en jouw mogelijkheden.

 

Het programma bestaat uit:

 • 3 heerlijke wandelingen van ongeveer 1 uur in het Noord-Hollands kustgebied

 • persoonlijke en professionele begeleiding

 • inhoudelijke voorbereiding op de wandeling

 • op jouw afgestemde thuisopdrachten

 • koffie of thee in het gebied waar we wandelen

Meld je aan voor dit wandelcoachprogramma